Bezoek van de President van het European Patent Office aan de Energy Cave

Ontmoeting tussen het EPO, gemeente Rijswijk en de Energy Cave

Afgelopen maandag, 6 november, hadden we het genoegen om samen met Gemeente Rijswijk, António Campinos – President – en Steve Rowan – Vice President – van het European Patent Office te mogen ontvangen. Dit met als doel de gezamenlijke ambities met betrekking tot de warmtetransitie en mogelijkheden voor samenwerking te verkennen.

Na een warm ontvangst door burgemeester Huri Sahin is het gezelschap in gesprek gegaan over deze ambities, de verschillende toekomstplannen, visies en kansen voor versterking van elkaars plannen. Wethouder Markt Wit heeft daarbij de gemeentelijke ambities met betrekking tot de energietransitie toegelicht. De Energy Cave sloot hierop aan met het uiteenzetten van de eigen missie en visie. Een bezoek aan het RCSG en aan Canopus Drilling Solutions maakte het bezoek compleet en geslaagd.

We zijn uit elkaar gegaan met een aantal mooie aanknopingspunten om gezamenlijk op door te pakken. Een nieuwe, waardevolle samenwerking lijkt daarmee geboren. Wordt vervolgd!

Interessant artikel? Deel hem via je favoriete kanaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Uitnodiging: 10 september 2024 | 14:45 – 18:00 uur

De energietransitie versnellen door innovatie? Dat lukt alleen door samenwerking!

Daarom brengen we startups, innovatieve bedrijven en investeerders samen in de Energy Cave voor het 2e Matchmaking Event Warmtetransitie.

Onze Matchmaking Events staan in het teken van het versnellen van de energietransitie door technologie, innovatie en samenwerking.

Centraal staat ontmoeting en kennisdeling tussen startups, (technologisch) innovatieve
bedrijven en investeerders.