Experience Center

Leren, inspireren en verbinden

De Energy Cave is een inspirerend Experience Center rondom geothermie en de energietransitie. Deze unieke fysieke locatie is een kennishub, een bezoekers- informatiecentrum, een vergader- en netwerklocatie en moderne leslocatie. Maar bovenal is het een ontmoetingsplek voor inwoners, bedrijven, onderwijs, beleidsmakers en specialisten uit het werkveld; om te leren, te inspireren en te verbinden.

Kennis en beleving

In de Energy Cave kan men zien en beleven hoe de ondergrond een rol kan spelen bij het halen van de klimaatdoelstellingen en hoe de regio hiervan kan profiteren. De toepassing van geothermie wordt ook fysiek zichtbaar gemaakt met materialen, filmpjes en experimenten rondom geothermie. Bezoekers dalen via het trappenhuis letterlijk de ondergrond in. Via de muurschildering in dit trappenhuis maken bezoekers al kennis met geothermie.

Daarnaast is er een informatieloket om bewoners te informeren. Want wat betekent het als er een geothermieput in de buurt komt? Of hoe verwarm je duurzaam je huis? En wat zijn de verschillende mogelijkheden om energie te besparen? Ook zijn er in de Energy Cave alternatieve warmtebronnen in de praktijk te zien.

Kijk voor meer informatie op: Rijswijk schakelt over

Boek direct je experience

Vergader- en netwerklocatie

Met zijn bijzondere ruimte is de Energy Cave de perfecte plek voor een bijeenkomst, vergadering, training of gesprek. Het industriële pand huisvest ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met het unieke ontwerp en bijzondere opzet daal je letterlijk af in de ondergrond en biedt de ruimte een inspirerende omgeving. Een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen.

Onze ruimte

Elke ruimte is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als een beamer met scherm, flip-over en wifi zijn allemaal aanwezig en inbegrepen bij de prijs.

De ruimte is geschikt bij een actieve werksessie voor 40 – 50 personen en kunnen we opschalen naar 100 – 120 personen. De ruimte is te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. Uiteraard kunnen we ook de catering verzorgen.

Nieuwsgierig naar de Energy Cave?