Kadans Science Partner

Sjoerd Harsveldt

Ontwikkelingsmanager

‘Met Energy Cave zet ‘At The Park’ in op de ontwikkeling van een complete Energy Campus. Wij zijn The Energy als vooruitgeschoven post waar het kennisdeling rondom aardwarmte betreft.’

De noodzaak voor energietransitie, was groot, maar is sinds kort alleen maar groter geworden. Transitie kan alleen tot stand komen door informatieverstrekking. ‘Wat de boer niet kent, dat eet hij niet’, zei mijn oma vroeger altijd. Dat gezegde heeft nog niks aan waarheid ingeleverd. Dit geldt ook voor energietransitie. Zolang de kennis rondom dit onderwerp niet breed gedeeld is, zal het een uphill battle blijven. The Energy Cave is het medium om de kennis op een breder vlak te delen.

Met Energy Cave zet ‘At The Park’ in op de richting van een complete Energy Campus. Wij zijn The Energy als vooruitgeschoven post waar het kennisdeling rondom aardwarmte betreft. Daar dragen wij als Kadans graag ons steentje aan bij, door middel van sponsoring van the Energy Cave. Naast onze sponsering, krijgt The Energy Cave ook toegang tot ons Europees brede ecosysteem. Kadans Science Partner zet zich in om een platform te creëren (het Ecosysteem) waarop alle stakeholders en huurders elkaar kunnen vinden en aan kennisdeling kunnen doen. Zo helpen wij aan het creëren van nieuwe start-ups en ideeën.

Interessant verhaal? Deel hem via je favoriete kanaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp