Bezoek van het Van Vredenburgcollege aan de Energy Cave

3VBMO-T leerlingen volgen masterclass energietransitie van Darel Edudation

Afgelopen week was het Van Vredenburgcollege Rijswijk op bezoek met vijf klassen 3VMBO-T, dit in het kader van loopbaanbegeleiding.
In totaal hebben ca. 120 leerlingen, verdeeld over twee dagen, een masterclass energietransitie van  Darel Education gevolgd.

Deze masterclass is een verrijking van de vakken aardrijkskunde, maatschappijleer, scheikunde en natuurkunde. Daarnaast geeft het de leerlingen inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de energietransitie- en warmtetransitie waar we voor staan. Uitdagingen waar zij als jong talent zelf een bijdrage aan kunnen leveren als het gaat om het creëer van besef en wellicht ook het meedenken aan potentiële oplossingen.

Het programma van een dagdeel betreft een combinatie van inhoud en interactie met een rondleiding door belevingscentrum de Energy Cave en een bezoek aan het fieldlab RCSG met de imposante boortoren van TNO.

Wil je als klas of school ook zo’n energieke en vooral interessante masterclass volgen, neem dan contact met ons op!

Interessant artikel? Deel hem via je favoriete kanaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Uitnodiging: 10 september 2024 | 14:45 – 18:00 uur

De energietransitie versnellen door innovatie? Dat lukt alleen door samenwerking!

Daarom brengen we startups, innovatieve bedrijven en investeerders samen in de Energy Cave voor het 2e Matchmaking Event Warmtetransitie.

Onze Matchmaking Events staan in het teken van het versnellen van de energietransitie door technologie, innovatie en samenwerking.

Centraal staat ontmoeting en kennisdeling tussen startups, (technologisch) innovatieve
bedrijven en investeerders.