Programmadirecteur Energy Cave

Matthijs Visser nieuwe Programmadirecteur

Afgelopen periode heeft in het teken gestaan van de verdere doorontwikkeling van de Energy Cave en de benodigde rollen en expertise die hiervoor nodig zijn. We zijn dan ook blij en enthousiast dat het team van de Energy Cave met ingang van 1 juni is uitgebreid met Matthijs Visser. 

In de rol van Programmadirecteur is zijn inzet aankomend half jaar met name gericht op het verder versterken van de Energy Cave. Samen met het team zal hij o.a. gaan werken aan het aangaan van nieuwe, dan wel versterken van de bestaande partnerschappen en (regionale) samenwerkingen (dit in het bijzonder met Kathy Hogeboom, die de rol van adviseur Public Affairs op haar neemt). Resulterend in een sterke organisatie, solide begroting en passende juridische entiteit.  

 

We hebben er het volste vertrouwen in dat het team in deze samenstelling, onder begeleiding van Matthijs, deze benodigde sprint het komend half jaar kan gaan trekken. Op naar nieuwe energie en kansen voor de toekomst!

 

Matthijs Visser
Matthijs is managing partner van Special Purpose Projects en komend half jaar verbonden aan de Energy Cave. Voor zijn klanten stuurt Matthijs de innovatie van het bedrijfsmodel en de ontwikkeling van waardeproposities aan. Hij realiseert tastbare resultaten door het ontwikkelen van belangrijke partnerschappen of door fusies of overnames. Om de groei van het bedrijf mogelijk te maken, streeft Matthijs naar het verbeteren van de financiële prestaties en het benutten van capaciteiten. Zijn motto is: snelheid is een sterk onderschatte troef.

 

“Ik heb ontzettend veel zin en energie om samen met de partners en het team van de Energy Cave de meerwaarde van de Energy Cave voor alle stakeholders verder te ontwikkelen. Er is nog veel te bereiken in de energietransitie en ik vertrouw er op dat we met de Energy Cave daaraan kunnen bijdragen met waardevolle resultaten.”

Matthijs Visser, Programmadirecteur Energy Cave

Interessant artikel? Deel hem via je favoriete kanaal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp